13-15 вересня 2019 року відбудеться 2-й етап Чемпіонату України з аквабайку. На зміну красеню Кам’янцю прийде Харків! Такий знайомий, колоритний і гостинний.
На цей раз організатори підібрали цікаве місце – змагання буде проходити на озері! Несподівана локація, чудовий вибір! Озера – взагалі місця дуже гарні, а озеро в Харкові це як ожила казка. Ваша казка на три дня… !!! Так, про що це … а, так! Всі, всі без винятку запрошуються на другий етап. Чемпіони, любителі, новачки – у всіх є шанс поборотися за звання Чемпіона України з аквабайку! А так же, як приємний бонус – три приголомшливих дні на водоймі, тільки уявіть … сонце і бризки, швидкість і адреналін в крові на тлі мальовничого місця. Це реальна можливість відчути свободу від кам’яних джунглів і віддатися стихії.

У вас з’явиться прекрасна можливість відчути на собі Харківську гостинність! До того ж, ще на першому етапі ми з’ясували, що день на аквабайку дорівнює тижню в спортзалі. Куди не глянь, одні плюси. Все що від вас вимагається – присутність і відмінний настрій. Не пропустіть справжню пригоду на воді, ми гарантуємо купу позитивних емоцій, яку ви будете згадувати ще дуже довго.
Отже, 13-15 вересня відбудеться фінальний етап Чемпіонату України з аквабайку, місце проведення – Харків!

 

Місце проведення

“Білий Пляж”, Безлюдівка, Харківська область

GPS: 49°52’54.3″N 36°15’43.3″E

 

Чекаємо на Вас!

 

Компанія Логос Спорт – офіційний дистриб’ютор BRP в Україні

 

 

Більше інформації про змагання по телефону: (063) 570-17-10 або на сайті організаторів

 

PS

Фото з минулого етапу.

Як він пройшов дивіться тут >>

 

Дивіться, читайте, підписуйтесь!

YouTube
Instagram
Facebook
Web-site
BRP World