20 лютого 2019 року, Валькур, Квебек (Valcourt, Quebec)

Компанія BRP (TSX: DOO, NASDAQ: DOOO) анонсувала придбання обраних активів компанії Faster Faster, Inc. (Alta Motors) в рамках довгострокової зацікавленості BRP в освоєнні нових технологій і альтернативних джерел енергії для індустрії автомотоспорту.

Це придбання включає деякі об’єкти інтелектуальної власності, патенти й обмежене число фізичних активів вищевказаної компанії, яка раніше займалася розробкою й виробництвом мотоциклів з електроприводом. Для компанії BRP це стало зручною можливістю для розширення своїх науково-дослідних і дослідно-конструкторських розробок у цій галузі, яка бурхливо розвивається. При цьому компанія BRP не зацікавлена і не бере на себе ніяких зобов’язань з відновлення діяльності компанії Alta Motors як такої.

Компанія BRP, відома своєю пристрастю до впровадження інновацій для поліпшення якості їзди, перебуває в постійному пошуку нових рішень для автомотоспорту, які відносяться до наступного технологічного покоління. Компанія BRP вже багато років займається серійним випуском мотовсюдиходів з електродвигунами, створила електричні та гібридні прототипи триколісних байків Can-Am Spyder і зараз займається розробкою електричних картів з двигунами Rotax.

Про компанію BRP

Ми є світовим лідером в області виробництва транспортних засобів для автомотоспорту і водометних рушіїв, маючи за плечима понад 75 років конструкторського досвіду і задоволення потреб споживачів. Наш портфель кращих в галузі і абсолютно оригінальних продуктів включає снігоходи Ski-Doo і Lynx, гідроцикли Sea-Doo, транспортні засоби Can-Am для дорожньої і позашляхової їзди, човни Alumacraft і Manitou, водометні рушії Evinrude і Rotax для водномоторних транспортних засобів, а також двигуни Rotax для картів, мотоциклів і спортивно-розважальних повітряних суден. Ми забезпечуємо постачання продуктів кожного модельного ряду повним спектром спеціалізованих комплектуючих, аксесуарів і допоміжних пристосувань, а також екіпіровкою та спеціальним одягом для забезпечення максимального поліпшення якості їзди. Наша компанія має близько 10 500 мотивованих, творчо орієнтованих співробітників по всій земній кулі, завдяки яким наш річний обсяг продажів досяг 4,5 мільярда канадських доларів на ринках більше 100 країн світу.

brp-world.com

Ski-Doo, Lynx, Sea-Doo, Evinrude, Rotax, Can-Am, і логотип BRP є торговими марками компанії Bombardier Recreational Products Inc. або її філій. Всі інші торгові марки є власністю їх відповідних правовласників.