27 червня 2020 стартує Sea-Doo Quest Cup, а першовідкривачем виступає місто Дніпро!

Всім любителям активного відпочинку присвячується …

Цього літа намічається одна важлива подія! Sea-Doo Quest Cup вперше відкриває свої можливості для гарячих шанувальників активного відпочинку. Всі хто любить сухопутні гонки, квести в форматі GPS-орієнтування можуть спробувати себе в чомусь новому!

Старий квест на новий лад. У вас з’явиться можливість ліси, болота і бездоріжжя замінити на водну гладь, зловити кайф від цієї стихії (а так же зловити кайф від призів, які приготували наші організатори і партнери). Старі правила залишаються незмінними, гонка на час, і на кількість взятих точок, тут нічого нового, але ось локація …!

Місце проведення Дніпровсько-Самарські заплави – мальовничі місця, простори ідеальні для змагань подібного формату. Цей квест поєднує в собі все найкраще. Якщо розібратися, то тут одні плюси: літо і водойма створені одне для одного, тобто спека вам не страшна, гідроцикл вимагає хорошої фізичної підготовки і як одного разу сказав один наш учасник “день на гідроциклі замінює тиждень в тренажерному залі”, а це означає що ваша душа і тіло буде в повній згоді. А з таким настроєм перемога – справа легка. )

Так само це можливість провести час у колі старих друзів, і завести нових. За ті кілька років що існує Can-Am Quest Cup учасники вже створили свою квадро-сім’ю, яка з кожним новим етапом стає все більше і більше, так ось у вас є відмінна можливість стати частиною гідро-сім’ї, стояти біля витоків історії цього нового виду спорту.

Запрошуються всі бажаючі, Всі любителі водойм і Аквамена, не пропустіть можливість поборотися за звання “Першого Чемпіона”! Таке буває лише раз, не пропустіть можливість вписати в історію своє ім’я!

Нагадуємо – 27 червня 2020 року, місто Дніпро, Клуб Бартоломео.

GPS-координати: 48.446046, 35.081005

Sea-Doo Quest Cup чекає вас!

Організатор:
Квадроциклетний клуб «Адреналін»

Генеральний спонсор змагання:
Компанія Логос-Спорт – ексклюзивний дистриб’ютор продукції BRP в Україні

Партнери змагань:
ALeXX – перший креативний коньяк у стилі Fusion

Інформаційні партнери:

Рroject52_Facebook
Project52_YouTube
Project52_Instagram
Інтернет-портал «AutoRia»

Більш детальна інформація про цей етап на форумі змагань

Як проходили попередні заходи дивіться тут >>