Осідлайте свій Spyder і насолодіться прекрасною поїздкою по одній з наймальовничіших трас мира! Відкрийте для себе прекрасні ландшафти Озерного краю Верхньої Австрії й Гросглокнерську високогірну альпійську дорогу! Ви також можете відвідати завод BRP ROTAX у містечку Гюнскірхен (Günskirchen), місце, де розробляються й виробляються двигуни BRP.

Від імені команди BRP з радістю повідомляємо про те, що відкрився прийом заявок на реєстрацію для участі в заході «Підкорення гори Гросглокнер на родстерах Spyder» (Spyder Grossglockner Challenge) 2016, який відбудеться 9 – 11 червня 2016 року в Австрії.

Суть заходу «ПІДКОРЕННЯ ГОРИ СГЛОКНЕР НА РОДСТЕРАХ SPYDER» (SPYDER GROSSGLOCKNER CHALLENGE) 2016 полягає в тому, щоб зустрітися з однодумцями й разом здійснити незабутню прогулянку по живописному Озерному краю в Верхній Австрії, вінцем якої стане чудова мандрівка по Гросглокнерській високогірній альпійській дорозі, яка відбудеться в період з 9 по 11 червня 2016 р. Зустрічайтеся, спілкуйтеся й катайтесь разом з іншими палкими шанувальниками й власниками родстерів Spyder!

Візьміть участь в інтригуючому розіграші призів серед учасників, яким вдасться подолати всі контрольні пункти нашого заходу й зібрати відповідні призові талони!

Для одержання більш докладної інформації пропонуємо завантажити програму заходу.

Просимо звернути увагу на те, що з організаційних міркувань число учасників цього заходу обмежується першими 200 зареєстрованими за принципом живої черги, тому ми настійно рекомендуємо оформлять реєстраційні заявки якомога раніше.

Офіційна сторінка заходу GROSSGLOCKNER в соціальній мережі на FACEBOOK (Eng)

Сторінка заходу GROSSGLOCKNER в соціальній мережі Українською мовою.

Захід «Підкорення гори Гросглокнер на родстерах SPYDER» (Spyder Grossglockner Challenge) 2016 р. організований і проводиться за ініціативою Підрозділу по Центральній і Східній Європі, Росії та СНД компанії BRP.

***

Короткий план заходу:
09.06 – заїзд та реєстрація.
10.06 – відвідування заводу або / та збір контрольних штампів.
11.06 – підкорення вершини Grossglockner.

Реєстрацію можна здійснити на brpevents.com

Зверніть увагу – вартість участі складає 145 EUR.

Проте, цього року, з’явилася можливість не оплачувати участь завчасно при реєстрації. Ви можете пройти всі кроки в реєстраційній формі ДО останнього кроку «Оплата» і завершити на цьому етапі реєстрацію. У такому випадку Ви будете зареєстровані і оплатити можна буде вже по прибуттю в Альтмюнстер. Або ж можете сплатити відразу при процедурі реєстрації на сайті. Це за бажанням.

Так як це буде єдиний європейський зліт в 2016 році, то очікується велика кількість бажаючих. Проте організаційні можливості обмежені і даний захід зможуть відвідати тільки 200 чоловік. У зв’язку з цим необхідно якнайшвидше всім бажаючим брати участь – зареєструватись.

Повинні, також, повідомити, що вже є деякі складнощі з бронювання готелю на час проведення зльоту!

Адреса прибуття:
Austria, Altmünster, Ebenzweierstraße, 21
GPS: 47.897868, 13.762770

***

Допомога в реєстрації:
1) Оплата* – відтепер не потрібно вносити плату через систему PayPal.
* З’явилася можливість не оплачувати участь завчасно при реєстрації. Ви можете пройти всі кроки в реєстраційній формі ДО останнього кроку «Оплата» і завершити на цьому етапі реєстрацію. У такому випадку Ви будете зареєстровані і оплатити можна буде вже по прибуттю в Альтмюнстер. Або ж можете сплатити відразу при процедурі реєстрації на сайті. Це за бажанням.

2) Проживання* – перелік готелів ви можете завантажити тут
Якщо Вам знадобиться допомога в бронюванні готелю, звертайтеся в Туристичне бюро м. Альтмюнстер (Altmünster) – контактні дані додаються в Переліку готелів та апартаментів.

3) Приділить особливу увагу наступному питанню в рамках процедури реєстрації на сайті www.brpevents.com:
Пункт«4/7»:
“До якого заходу Ви хотіли б долучитися в п’ятницю вранці?”
Варіант 1. – Екскурсія по заводу Rotax.
Варіант 2. – Поїздка мальовничими околицями м. Пассау (Passau).
В полі нижче:
Будь ласка, вкажіть Вашу улюблену пісню/музичну групу, і DJ виконає її під час святкової вечері в п’ятницю ввечері (а також повідомте про будь-які інші свої побажання).
* (В п’ятницю ввечері, 10 червня 2016 року, організатори планують запросити диск-жокея для виконання улюблених музичних композицій, перелік яких буде складений на підставі даних, зазначених учасниками під час реєстрації.)
Також це поле можно використати для зазначення інших відомостей (про стан здоров’я або харчових обмеженнях учасника та ін.).

00000351-1

***

Як це відбулося рік тому, можна дізнатись тут