• Інформація
  • Учасники

Довгоочікуваний фінал Can-Am Quest Cup 2021 года!

Фінал – це завжди найяскравіша і довгоочікувана подія сезону! Легендарна локація в Запорізькій області, де не один раз проходили off-road змагання, прекрасна база на березі моря, де можна відпочити всією сім’єю, якісна організація і, звичайно, сюрпризи і подарунки від партнерів заходу – це всіх чекає учасників та гостей 4-го фінального етапу Чемпіонату України з GPS-орієнтування CAN-AM QUEST CUP!

Що таке CAN-AM QUEST CUP? Ось кілька простих правил:

  • Це, перш за все, заходи, які об’єднують близьких по духу і захопленням людей, основна мета яких розвиток і популяризація квадроруху в Україні. Будь-яка людина, у якої є квадроцикл будь-якої моделі і потужності, незалежно від досвіду і підготовки зможе брати участь в даному заході. Азарт, інтерес, відсутність вимог до спеціальної фізичної підготовки і підготовки техніки, любов до природи та активного відпочинку, фотоапарат, навігатор і квадроцикл – все, що вам треба, щоб стати членом великої і дружної «квадросім’ї».
  • Одноденні захоплюючі подорожі на Вашій улюбленій техніці в компанії приємних і захоплених активним відпочинком людей у ​​форматі GPS-орієнтування, де переможець визначається за найбільшим «взяттям точок» за найменший час. Для максимального комфорту учасників точки будуть розділені за рівнем складності. Відповідно учасники самі зможуть визначати в якому класі їм брати участь – LIGHT або SPORT.
  • Командне змагання, де всі учасники, шляхом жеребкування, розподіляються в команди (класи LIGHT) або екіпажі заздалегідь формуються (класи SPORT). Саме таким чином формується командний дух, і так само зрівнюються шанси для всіх учасників, незалежно від їх досвіду і комплектації техніки. Призами нагороджуються всі учасники команди або екіпажу, які завоювали три призових місця.
  • Активний і захоплюючий відпочинок, де задоволення отримують як учасники, так і вболівальники. Організатори використовують максимально цікаві локації і незвичайні місця для проведення змагань, щоб поєднати спортивну складову і відпочинок на природі.

Запрошуємо всіх на фінал CAN-AM QUEST CUP 18 вересня 2021 року.

‼️‼️Шановні учасники, зверніть увагу, що реєстрація на змагання, відкриття, бріфінг та страт змагань будуть відбуватися на центральній площі м. Кирилівка, біля Держадміністрації‼️‼️ https://goo.gl/maps/ySpv2CDDsDSbArMh7
‼️Фініш, нагородженняи банкет будуть на Базі відпочинку “Бархат”‼️ https://goo.gl/maps/NEm5fMJt5t2bxexU6

Приймаюча сторона:

База відпочинку “Бархат“, Запорізька обл, с. Кирилівка, вул. Федотова коса 221


Організатор:
Квадроциклетний клуб «Адреналін»

Генеральний спонсор змагання:
Компанія Логос-Спорт – ексклюзивний дистриб’ютор продукції BRP в Україні

Партнери змагань:
Мережа Офіційних Центрів BRP в Україні
ALeXX – перший креативний коньяк у стилі Fusion

Інформаційні партнери:
Рroject52_Facebook
Project52_YouTube
Project52_Instagram
Інтернет-портал «AutoRia»

Як проходили попередні заходи дивіться тут >>

  • Інформація
  • Учасники