Другий етап Чемпіонату України з GPS-орієнтування Can-Am Quest Cup, пройшов 15 серпня в Житомирській обл. в місті Кмитів. І нехай це в першу чергу гра, а не спорт, етап від цього не став легше. Тільки навпаки, гра привнесла в спорт свою складову веселощів і азарту, а спорт додав боротьби і напруження!
Багато з учасників приїхали заздалегідь, за пару днів що б відпочити з родинами в гостинному готелі “Фільварок” і просто покататися на квадроциклах по неймовірно красивих лісах Житомирщини. І заодно подивитися на локацію де буде проходити саме змагання.
Відпочивати звичайно добре, а добре відпочивати краще і Can-Am Quest Cup це саме те що потрібно. День коли рев моторів підірве тишу і важкі колеса перетворять болота в Мілкшейк з бруду і води настав. Мушу зазначити що неймовірно мальовнича локація не залишила нікого байдужим, феєричний старт через кам’яний міст був чудовий. Невеликий швидкісний простріл уздовж полів привів учасників до неймовірно красивої річкі Тетерів, яка завдяки сухій погоді скинула пару метрів в берегах і дозволила абсолютно безпечно подолати її в брід. Багатьом учасникам 2-го етапу Can-Am Quest Cup настільки сподобалося бороздити простори цієї річки що велика кількість точок “збиралася” не виходячи з води. Сонячна тепла погода тільки сприяла цієй затії, а вода приємно охолоджувала.

Коли захоплений то й час летить непомітно і годинник в зоні старту холоднокровно відраховував час до фінішу… Фінішували абсолютно всі, ніхто не зламався ні фізично, а ні морально. Техніка не підвела, як не намагалися спортсмени, перевіряючи її межі все ретельніше і ретельніше від етапу до етапу. І як нагорода всіх чекав чудовий банкет від BRP ЦЕНТР Житомир і BRP ЦЕНТР КИЇВ ЗАХІД. А переможців ще чекали призи від партнерів та кубки з медалями від організаторів.
Всі учасники Can-Am Quest Cup вже стали величезною сім’єю і з задоволенням приймають до своїх лав все нових і нових шанувальників квадроциклів. Невимушена обстановка після нагородження і командна робота під час змагань тільки сприяють зміцненню дружби серед усіх квадроциклістів. Другий рівень гри пройдено! Але попереду всіх чекає ще третій, фінальний рівень цього захоплюючого квесту! До зустрічі на гранд фіналі в жовтні, приймаюча сторона “Гранд-Прікс” і найбільша пустеля в Європі, “Олешківська пустеля”.
Ловіть удачу за хвіст!

Більше фото тут…

Відео: https://youtu.be/iRH9dP77X9g

 

Організатор:
Квадроциклетний клуб «Адреналін»

Генеральний спонсор змагання:
Компанія Логос-Спорт – ексклюзивний дистриб’ютор продукції BRP в Україні

Партнери змагань:
ALeXX – перший креативний коньяк у стилі Fusion

Інформаційні партнери:

Рroject52_Facebook
Project52_YouTube
Project52_Instagram
Інтернет-портал «AutoRia»

 

Як проходили попередні заходи дивіться тут >>

Про ці, та інші, які підтримуються нами, змагання, читайте на форумі організаторів тут

 

Дивіться, читайте, підписуйтесь:

Web-site
BRP World