Несподіваний поворот на третьому етапі Can-Am Quest Cup 2021 змусив понервувати не тільки учасників, а й …. хоча давайте по порядку.
З багаторічного досвіду проведення змагань, ми можемо сказати з повною упевненістю, що всі етапи, які проходять в Харківській області виходять особливо яскравими і цікавими. Різноманітність локацій, злагоджена робота організаторів, підтримка партнерів – це запорука успіху цікавою гонки. А в Харкові, до цього всього ще додається дружня атмосфера, що робить ці змагання незабутніми.
Не став винятком і 3-й етап CAN-AM QUEST CUP, в якому брали участі любителі квадроспорта з Києва, Одеси, Запоріжжя, Сум, Дніпра і звичайно з Харкова! Дуже приємно було бачити на змаганнях як досвідчених спортсменів, так і нових молодих учасників. Додала трохи екстриму цьому етапу і погода – ранковий дощ перетворив лісові доріжки в грязьове місиво, що ще ускладнило завдання учасникам. Незважаючи не всі труднощі, екіпажі приїжджали на фініш брудні, але щасливі, і це найголовніша нагорода для організаторів. Адже все що ми робимо, ми робимо для вас і заради вас!
Спасибі учасникам Can-Am Quest Cup 3 за яскраві емоції і гарний настрій!
Організатори висловлюють подяку всім партнерам змагання і звичайно, генеральному спонсору – компанії «Логос-спорт» за багаторічну підтримку квадроспорта в Україні!
Окрема подяка BRP центру Харків за всебічну допомогу і активну участь в підготовці змагань Can-Am Quest Cup 2021!
До зустрічі на фіналі 18 вересня в Запорізькій області!

Фото >>

Відео >>


Організатор:
Квадроциклетний клуб «Адреналін»

Генеральний спонсор змагання:
Компанія Логос-Спорт – ексклюзивний дистриб’ютор продукції BRP в Україні

Партнери змагань:
Мережа Офіційних Центрів BRP в Україні
За безпосередньої підтримки BRP центр Харків
ALeXX – перший креативний коньяк у стилі Fusion

Інформаційні партнери:
Рroject52_Facebook
Project52_YouTube
Project52_Instagram
Інтернет-портал «AutoRia»

Як проходили попередні заходи дивіться тут >>