Can-Am Quest Cup. 1-й етап Чемпіонату України по GPS-орієнтуванню. Як це було.

Can-Am Quest Cup. 1-й етап Чемпіонату України по GPS-орієнтуванню. Як це було.

Can-Am Quest Cup – як хороший коньяк з кожним роком стає все краще і міцніше. У свою чергу обидва цих поняття можна віднести і до дружби. Отже виходить що Can-Am Quest Cup це унікальний в своєму роді захід, який поєднує в собі і спорт і дружбу і звичайно ж …. Ну куди ж без нього 😉

16-го березня в найбільшій пустелі Європи пройшов перший етап Чемпіонату України з GPS – орієнтування Can-Am Quest Cup. Яким він був і що нового, давайте спробуємо розібратися.

Ну по-перше, в цьому сезоні Квест поділили на класи. Тепер брати участь можна в двох класах на вибір: Туризм або Спорт. І, друга зміна полягає в тому, що етап тепер проводять відразу кілька офіційних дилерів замість одного як це було в минулому, а це говорить про те що подарунків тепер стало більше і вони краще! І це чудово! ))

Все в одному пості і не розкажеш, тому давайте потроху торкнемося декількома аспектами цих змагань для квадроциклів і мотовсюдиходів, а решта розповімо наступного разу, так би мовити «роман з продовженням».

Про нововведення вже розповіли, тепер трохи про клас Туризм. Краса цього класу полягає в тому що ти не знаєш з ким потрапиш в команду і хто буде твоїм суперником, все вирішує жеребкування яке проходить відразу після брифінгу.


І ось дівчата, яким ти ще вранці загравав виявляються твоїми суперниками або навпаки, і поки ви не пройдете цей Квадроквест до кінця не зрозуміло що краще, а що гірше. Команди поділені, координати точок залиті в навігатори … .. ВПЕРЕД !!! У вас є п’ять годин незабутнього квесту в стилі трофі.

Can-Am Quest Cup – ця гонка створена для тих, хто тільки недавно купив собі квадроцикл або баггі і не розуміє що може його техніка. Зрозуміти який формат змагань тобі ближче по духу допоможе Can-Am Quest Cup: трофі або кантрі-крос або хард-ендуро, ти вибереш сам як тільки прийдеш КВЕСТ. А в допомогу тобі будуть більш досвідчені спортсмени які обов’язково присутні в кожній команді. Беручи участь в цій гонці ти навчишся користуватися навігацією, зрозумієш що таке взаємовиручка і як працювати в команді, швидкісні простріли, рулежка, все це незамінний досвід який отримали всі новачки, які приїхали на свій перший етап Чемпіонату України з GPS-орієнтування – Can-Am Quest Cup!

Та нехай прибуде з вами СИЛА ROTAX!

Другий етап не за горами, і хто знає хто з дівчат потрапить в твою команду! 😉

 

Повний фотозвiт тут…

 

Генеральний спонсор – компанія Логос-Спорт, ексклюзивний дистриб’ютор техніки BRP в Україні.

Організатор – Київський квадроклуб «Адреналін»

При підтримці:

BRP центр Запоріжжя

BRP центр Нова Каховка

BRP центр Одеса

 

Партнери:

ALeXX – перший креативний коньяк у стилі Fusion

Sparta Club New Kakhovka – клуб активного відпочинку, який об’єднує власників водних і позашляхових транспортних засобів

Туристичний партнер: Travel Company “White Stork”

Інформаційні партнери:

Інтернет-портал «AutoRia»

Канал X-Line

Телефон організатора 096 430 45 19

Дивіться, читайте, підписуйтесь:

YouTube:

Instagram

Facebook

Web-site

 

Як проходили попередні етапи дивіться тут