21-го вересня відбувся фінальний етап Чемпіонату України з Кантрі Кросу 2019!

Ось і закінчився сезон по Кантрі Кросу. У цьому році він був насиченим … було багато нових людей, багато дітей …

Організатори викладалися на кожному етапі, що б не було нудно або нецікаво, скажімо так, вони йшли на все, особливо в кінці. Прогнози обіцяли дощі, але сонечко супроводжувало змагання майже весь фінал. Хоча, здавалося, що погода намагалася відповідати настрою.

За деякими, не залежними від організаторів, причин місце проведення всього за кілька днів довелося перенести на іншу локацію. І, чесно кажучи, фінал від цього вийшов тільки крутіше.
Бородянка, як і раніше, привітно зустріла своїх райдерів. Ті, хто вже зустрічався з цією трасою знали, що їх чекає, а для новачків же було багато сюрпризів. Трампліни, небезпечні повороти і шпильки були головними атрибутами цієї гонки, змушуючи тим самим всіх учасників бути гранично сконцентрованими на трасі, щоб уникнути переворотів і непотрібних травм.

Повторимося ще раз, – в цьому році було дуже багато дітей, які, не поступаючись дорослим показували свій майстер клас. Та й дорослі не відставали! ) В результаті задоволення отримали всі, без яких би то не було винятків. Динамічна атмосфера і дружня компанія, що складалася з однодумців, були, як і завжди, постійними супутниками цих перегонів. Хоча сама траса реально нагадувала поле битви, і купа пилу стояла стовпом – це не зіпсувало загального враження і настрою.

І все-таки цей етап можна по праву назвати самим пильним етапом.

Ось так весело і з почуттям адреналіну в крові пройшов фінал Чемпіонату України з Кантрі Кросу, повільно підводячи риску під змаганнями цього року. Але у нас є ще пара тузів в кишені, так що ми не прощаємося.

Тепер чекайте чим здивує вас Баха.

Скоро на нашому (екрані) проекті #Project52vlog )

Більше фото тут>>

Відео – https://youtu.be/MRmr_xjnRyM

 

 

Чемпіонат проводиться під егідою Федерації мотоциклетного спорту України

Організатор:
Квадроциклетний клуб «Адреналін»

Генеральний спонсор змагання:
Компанія Логос-Спорт – ексклюзивний дистриб’ютор продукції BRP в Україні

Партнери змагань:
BRP-центр Харків
ALeXX – перший креативний коньяк у стилі Fusion

Інформаційні партнери:
Інтернет-портал «AutoRia»
Рroject52