Іноді здається що краще бути вже не може, але проходить 2-й етап Чемпіонату України з Кантрі Кросу і всі розуміють що досконалості немає меж!

Саме таким і став другий етап ЧУ по кантрі кросу серед квадроциклів і мотовсюдиходів. Традиційно гонщиків і уболівальників приймав Зміїв, але в абсолютно новій локації, і хоча місця всім добре знайомі траса вийшла непередбачувана і дуже екстравагантна.
Уздовж річки Сіверський Донець в районі села Мохнач, протягом восьми кілометрів розташувалася нова траса для кантрі кросу.
«Я бив ці кілочки і все боліло» говорить головний організатор усіх етапів кантрі кросу Руслан Савкін. І дійсно, такого Кантріку не було давно. Величезний луг з природними перепадами висот відчував на міцність техніку і пілотів.


Уже з першого заїзду було зрозуміло що баталії розгоряться не жартівливі. Підступний трамплін на самому початку траси став крайнім для одного з пілотів на квадроциклі  – з-за перевороту вибув з гонки. На чужих помилках вчаться швидко і більше помилок на цій ділянці не було, але були дві  підступні прямі спец-ділянки на яких був порваний не один ремінь варіатора. Максимальна швидкість на межах, звуки спрацьовування відсічок на двигунах, і все це змушувало адреналін зашкалювати не тільки у пілотів, але у всіх глядачів. Рев моторів був на стільки пронизливим і розриваючим серця всіх присутніх що було чутно як холоне кров, яка біжить по венах паливних систем! Тааааак! Ця битва запам’ятається назавжди!


Шість команд і тридцять дев’ять екіпажів в цей день боролися за звання бути кращими серед кращих. Зареєстрована максимальна швидкість на цьому етапі була 146 км/г, і це по пересіченій місцевості.

П’ять хвилин п’ятдесят шість і 75 сотих секунди – самий швидкий час показав пілот з Києва Богдан Зирін, що виступав на машині BRP Can-Am Maverick X3 RC!

Боротьба була на стільки напруженою, що місця розподілялися з різницею в соті секунди. Навіть дикі тварини в лісі низько схиляли голови перед дикістю і божевіллям пристрастей на Другому етапі Чемпіонату України з Кантрі Кросу! …

 

І нехай прибуде з вами сила ROTAX, і до нових зустрічей на полях битв!

Більше фотографій тут …

Video >>

Про те, яким був другий етап дивіться тут …

 

Чемпіонат проводиться під егідою Федерації мотоциклетного спорту України

Організатор:
Квадроциклетний клуб «Адреналін»

Генеральний спонсор змагань:
Компанія Логос-Спорт – ексклюзивний дистриб’ютор продукції BRP в Україні

Партнери змагань:
BRP центр Харків
ALeXX– перший креативний коньяк у стилі Fusion

Інформаційні партнери:
Інтернет-портал «AutoRia»
#project52_vlog

Як проходили попередні заходи дивіться тут >>