4-6 жовтня відбувся 3-й етап Чемпіонату України з BAJA.


Це був фінальний етап змагань, який проходив в Сумській області, в краю з такою смачною назвою – Пирогівка. ) Не дивлячись на те, що захід з технічних причин довелося перенести в інше місце – якість гонки від цього не постраждала. Хоча, це позначилося на кількості – в чемпіонаті брали участь 21 екіпаж. Замало? Так, але дуже видовищно!

3й этап Чемпионата Украины по BAJA
Цей етап був різним … якимось зачарованим, не реальним, непередбачуваним, … напевно, десь навіть трохи диким і неприборканим (одні стрибки на трамплінах в лісі чого коштували! ).


Цей етап показав, що яким би ти не був крутим пілотом, без хорошої технічної підтримки ти не переможеш, і майстерність твого механіка відіграє не менш важливу роль. Так що хлопцям з технічки – особливі дифірамби! А також,  цей етап дав зрозуміти, що трійкою лідерів можуть стати абсолютно будь-які екіпажі, і не має значення хто вирвався вперед, а хто їде в середині і які були шанси, Баха розкладає свої пасьянси, змішує імена в турнірній таблиці, і в підсумку виходять в лідери пілоти, які просто приїхали кайфонути, тим самим підтверджуючи всім відому приказку “тихіше їдеш – далі будеш”.

3й этап Чемпионата Украины по BAJA
Не можна так само пройти повз самої атмосфери змагань. Як уже писалося раніше – це відчувалося мало не містикою. Велика кількість поломок натягували нерви гонщиків до межі (ми ж обіцяли, що це буде перевірка на міцність), деякі навіть зійшли з дистанції, так що не важко здогадатися, що настрій в таборі панував бойовий. І це не завадило події бути захоплюючою, і тільки мотивувало учасників. Цей вікенд ще довго не покине думки і серця учасників. А зараз нам залишилося тільки чекати нових етапів у новому році, готувати своїх сталевих коней і чекати можливості підбурити свою удачу ще разок.

І, нехай прибуде з вами сила ROTAX !!!

Більше світлин тут…

відео – тут >>

Організатори:

Квадроциклетний клуб «Адреналін»
OFFROAD GROUP
ЖЗЛК 

 

Генеральний спонсор змагань:
Компанія Логос-Спорт – ексклюзивний дистриб’ютор BRP в Україні

Партнери змагань:
BRP центр Харьков 
ALeXX – перший креативний коньяк у стилі Fusion

 

Інформаційні партнери змагань:
Інтернет-портал «AutoRia»
#Project52_YouTube
#Project52_Instagram
#Project52_Facebook

 

Як проходили попередні етапи можна подивитися тут >>